Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | Go Back
View Post [edit]

Poster: Administrator, Curator, or Stafftrastienda Date: Jan 12, 2006 9:34pm
Forum: netlabels Subject: problems displaying non-English symbols

I’m having some problems with symbols not used in English. Many times the names of some bands or songs don’t appear correctly. There is any solution for this problem??

Thanks!

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or Staffsimon c Date: Jan 14, 2006 3:04am
Forum: netlabels Subject: Re: problems displaying non-English symbols

Could you give an exact example of this? It's a known problem, but I want to add it to the bug list with an exact example.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffHuwser Date: Jan 14, 2006 8:38am
Forum: netlabels Subject: Re: problems displaying non-English symbols

i *think* the 'ü' i used in ser004 is the reason why it's broken? But how come some things get passed the xml parser and other things not?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or Stafftrastienda Date: Jan 14, 2006 10:34am
Forum: netlabels Subject: Re: problems displaying non-English symbols

Hi Simon. The symbols that don't work are non-English symbols like "¨", "´", "^" or Spanish letter "ñ".
Thank you!

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or Stafftrastienda Date: Jan 14, 2006 10:42am
Forum: netlabels Subject: Re: problems displaying non-English symbols

sorry... "ë", "â", "ó". The Spanish letter even here don't work...

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or Staffsimon c Date: Jan 14, 2006 1:22pm
Forum: netlabels Subject: Re: problems displaying non-English symbols

Sorry, I mean a URL of an item that is broken!

Terms of Use (10 Mar 2001)